BATEC

 

INICI
L'EQUIP
SERVEIS
La Consulta

 

 

El nostre centre de psicologia, logopèdia i pedagogia, Batec, va ser fundat el mes de març de l'any 2000.
Des de llavors, hem anat ampliant els nostres serveis i també el nostre equip de professionals, per tal d'oferir la millor resposta a les necessitats dels nostres pacients.

Recentment, hem incorporat el servei d'atenció domiciliària i la consulta psicològica via Skype, per a aquelles persones que requereixen la nostra ajuda però no es poden desplaçar fins a les nostres instal · lacions.

Batec, va néixer amb la il · lusió de poder reflectir la nostra manera d'entendre aquest treball. Apostem fermament per la formació contínua dels nostres professionals, el treball en equip i l'estreta col · laboració amb les famílies que dipositen la seva confiança en nosaltres.

La nostra consulta

La Nostra Consulta

 

 

Procés Pre i PostadoptiuProcés Pre i Postadoptiu

L'adopció d'un menor, és un procés llarg, ple d'emocions, sentiments i satisfaccions però també, és un procés complex que implica alguns reptes i tasques específiques que, en ocasions, poden derivar en conflictes o crisis dins del si familiar.

Més Informació

 

Estimulació Auditiva Individualitzada - Teràpia JohanssenEstimulació Auditiva Individualitzada - Mètode Johanssen

El Trastorn de Processament Auditiu ( TPA ) ( abans conegut com Trastorn de Processament Auditiu Central ) és un trastorn de la forma en què la informació auditiva és processada en el cervell . No és degut fonamentalment a causes sensorials ( oïda interna ) o discapacitats auditives , els individus amb TPA tenen normalment una audició perifèrica dins de la normalitat

Més Informació

 

Orientació Vocacional

Orientació Vocacional

Més Informació

Laura Sansano Torres

Ana María Zafra Iniesta

BATEC EIVISSA

 

Pedagogia

Pedagogia

Més Informació

 

Espectre AutistaEspectre Autista

Més Informació

 

Tallers de Prevenció per a Professionals de la VeuCursos de Prevenció de Veu per a Professors

Més Informació

 

Dificultats EscolarsDificultats d'Aprenentatge - Suport EscolarMés Informació

Contacte

 

Email

Enviï'ns la seva consulta

 

Teràpia PadovanTeràpia Padovan

El mètode Padovan de Reorganització Neurofuncional, desenvolupat per Beatriz Padovan, és un abordatge terapèutic que recapitula les fases del neuro-desenvolupament, usades com a estratègia per habilitar o rehabilitar el Sistema Nerviós.

Més Informació

 

Programa d'Inhibició i Estimulació de Reflexos del DesenvolupamentPrograma d'Inhibició i Estimulació de Reflexos del Desenvolupament

El programa d'inhibició i estimulació de reflexos del desenvolupament pel Mètode INPP , sorgeix a partir de les investigacions realitzades per Peter Blythe sobre els efectes del retard neuro evolutiu ( RNE ) en les dificultats d'aprenentatge específiques , incloent la dislèxia , la dispraxia , el trastorn per dèficit d'atenció , així com la relació que existia entre el RNE i els trastorns en pacients adults com l'ansietat i l'agorafòbia.

Programa d'Inhibició i Estimulació de Reflexos del Desenvolupament.

Métode INPP

Més Informació

 

Teràpia EMDREMDR

Més Informació


Batec

Telèfon: 971.39.29.47 / 655.50.57.60

Email: info@batecibiza.es

 

Facebook

 

www.batecibiza.es © Copyright 2013. Tots els drets reservats.


AVÍS LEGAL

Avís Legal

Tornar a la Pàgina Inicial