BATEC

 

INICI
L'EQUIP
SERVEIS
La Consulta

 

Estimulació Auditiva Individualitzada Johanssen

Teràpia Johanssen

El Trastorn de Processament Auditiu ( TPA ) ( abans conegut com Trastorn de Processament Auditiu Central ) és un trastorn de la forma en què la informació auditiva és processada en el cervell . No és degut fonamentalment a causes sensorials ( oïda interna ) o discapacitats auditives , els individus amb TPA tenen normalment una audició perifèrica dins de la normalitat .

El TPA és un terme que abasta una varietat de problemes en les vies nervioses que van de l'oïda al cervell i que poden interferir amb el processament de la informació auditiva , com passa amb : la incapacitat per sentir missatges auditius , distingir entre sons o paraules similars , separar la parla rellevant del soroll de fons , o l'habilitat per recordar o comprendre el que s'ha sentit. Els trastorns de processament auditiu poden afectar el desenvolupament de la parla , el llenguatge i la comunicació , així com a la lectura i l'ortografia , pot estar associat a la dislèxia i / o problemes a l'hora de parlar i comprendre el llenguatge .

Aquesta gamma de dificultats poden donar-se com característiques aïllades o aparèixer de manera combinada

El EAI de Johansen és una forma de Teràpia Auditiva o Teràpia d'Integració Auditiva . Ha estat desenvolupada a Dinamarca pel Dr Kjeld Johansen , ( per a més informació www.dyslexia - lab.dk ) a partir del treball original de Christian A. Volf .

El programa requereix d'escoltar una sèrie d'enregistraments musicals especialment personalitzades i gravades per a cada individu durant 10 o 15 minuts al dia , durant un període d'aproximadament 9 mesos . Els CD poden ser escoltats a qualsevol hora del dia amb cascos en un reproductor normal o en algun aparell de música més sofisticat .
La música , elaborada per Bent Peder Holbech de Rotna Music a Dinamarca , és agradable i fàcil d'escoltar i sempre que és possible s'adapta a les necessitats específiques de cada individu utilitzant la tecnologia informàtica i el programari de Mediacenter a Suècia.

 

Tornar a l'ÍNDEX

Tornar a l'Índex


Batec

Telèfon: 971.39.29.47 / 655.50.57.60

Email: info@batecibiza.es

 

Facebook

 

www.batecibiza.es © Copyright 2013. Tots els drets reservats.